Kreativ Barnehage Bogafjell

Kreativ barnehage Bogafjell er en privat barnehage eid av Klippen Pinsemenighet, som i tillegg eier Kreativ barnehage Hove. Vi har utvidet kristen formålsparagraf. Det betyr at vi ønsker at det kristne budskapet og verdiene skal være en naturlig del av vår hverdag. Dette blir formidlet i samlingsstund, gjennom sang og temaarbeid. Det innebærer også at vi bruker mer tid på de kristne høytidene.

Barnehagen vår ligger i flotte naturomgivelser, med skog og mark som nærmeste nabo. Vi liker å være ute, og vi har et nydelig uteområdet som byr på varierte og spennende opplevelser. Balansestokker, tauløype, gapahuk, eventyrhytte, lekestativer, fotballbinge og sykkelstier i skogen er noe av det barna i Kreativ barnehage boltrer seg med i utetiden. Gode naturopplevelser er et av våre satsingsområder. Vi liker å komme oss ut på tur, gjerne med en lavo under armen og kakao i sekken. Hinderløyper, sporleker og regellek er ofte på agendaen når de største barna er på tur, og ingenting er så koselig som en eventyrsamling i det fri.

Vi har også et lyst og innbydende innelokale. De lyse veggene blir iherdig dekorert med barnas kunstverk, og vi er opptatt av å legge til rette for variert og god lek når vi er inne. Dette innebærer boltrelek i ribbeveggen, hopp og sprett på puterommet, utfordrende hinderløyper og felles dansesamlinger inne på det store fellesrommet vårt. Det innebærer også å få utløp for våre kreative impulser, med maling, forming og lignende aktiviteter på vårt flotte kunstloft. De kreative områdene er også et av våre satsingsområde. Vi vil gi barna gode opplevelser gjennom forming, sang, dans og drama, hvor fokuset er på prosessen og ikke på resultatet. Vi er skapende mennesker, og barna skal få utforske sin egen skapertrang og kreativitet.

Barnehage består av fem avdelinger, som du kan lese mer om her. Vi tilbyr 100% plasser. Klikk her for å søke om plass.